Bestille t-skjorte med trykk online

Det er enkelt å bestille t-skjorte med trykk online. Det du må gjøre er å forberede motivet du vil trykke, og at dette finnes i rett skala eller som vektorgrafikk som kan reproduseres i de aktuelle størrelsene. Du trenger også å bestemme deg for hvilke modeller av t-skjorter du vil trykke, og hvilke farger og størrelser det skal være.

De fleste trykkerier som trykker på t-skjorter tilbyr hjelp om du vil bestille t-skjorte med trykk online. De kan svare på spørsmål om valg av t-skjorte eller spørsmål om motiv eller trykkemetoder. De vanligste spørsmålene handler om originalen, det vil si de grafikkfiler du sender til trykkeriet, som må være i korrekt format og størrelse for å kunne behandles.

Bestill og betal direkte

Når du velger å bestille en t-skjorte med trykk online samles all informasjon på et sted, og det er mindre risiko for misforståelser. Du oppgir din informasjon direkte i bestillingsformularet, komplett med leveranse- og fakturaadresse. Der velger du også hvilke t-skjorter du vil trykke, hvilken modell, størrelse, farge og antall.

Oftest kan du velge flere forskjellige trykk i samme bestilling. For hvert enkelt motiv oppgir du størrelse, farge og plassering av trykket. Du ser da den totale kostnaden forandres alt etter hva du velger, og kan justere bestillingen til du er fornøyd.

Til sist ser du den totale kostnaden for bestillingen, og velger betalingsmetode. Velger du å betale med kort kan produksjonen av dine t-skjorter starte så fort trykkerifilene er sendte og du har godkjent originalen.

Leveranse direkte fra trykkeriet

Så fort din bestilling og trykkerifiler er mottatte, og du har godkjent trykkeriets original, så kan produksjonen starte om de valgte t-skjortene er i lager. Når du velger å bestille t-skjorter med trykk online pleier leveransetid å være ca. 2-3 uker. Om du trenger dem raskere, går det ofte å ordne ekspressleveranse mot en ekstra kostnad.