Billige t-skjorter med trykk

Om du vil ha billigere t-skjorter med trykk, behøver du gjøre noen avveininger. En lav pris betyr oftest at du får et produkt med lavere kvalitet. Til stor del er dette vanskelig å påvirke, og du kommer til å måtte velge noe som er bra nok, men uten å koste for mye.

Å finne billige t-skjorter er ikke så vanskelig. Det finnes mengder av modeller som er sydde i fabrikker med tvilsom personalpolitikk, og i tynne stoffkvaliteter som knapt nok tåler å vaskes i maskin uten å miste formen eller gå i stykker. Disse er ikke heller i god nok kvalitet for trykk.

Må kunne trykkes på

Når du skal kjøpe billige t-skjorter med trykk, må du være sikker på at de går å trykke på. Det betyr at stoffet må ha en viss tykkelse for at fargen skal kunne feste, og de aller tynneste, billigste stoffene kan derfor ikke brukes for dette.

En t-skjorte med trykk må også holde formen. Å legge penger på trykk der stoffet mister formen i første vask er ikke meningsfullt. Om stoffet ikke er sterkt og formstabilt nok, så risikerer man at trykket blir dratt ut, mister formen eller sprekker. Resultatet blir penger over bord for et trykk der klærne må kasseres etter kort tid, fordi kvaliteten ikke var god nok og de mister formen og blir stygge.

Spør ditt trykkeri

Det finnes en grense for alt. Når det handler om billige t-skjorter med trykk, bør du alltid spørre ditt trykkeri om kvalitet før du kjøper klær, spesielt når det handler om klær som antagelig ikke har en høy stoffkvalitet.

Ditt trykkeri vet hva som er bra å trykke på og hva som ikke er det. De kan antagelig også gi deg egne anbefalinger og hjelpe deg med innkjøp av billige t-skjorter av god nok kvalitet for at de skal holde både for trykk og å brukes mye.